Wij, Laura van Bruggen en Mark Verbruggen, zijn de interne vertrouwenspersonen van de gemeente. Als vertrouwenspersonen is het onze taak om beschikbaar te zijn om u als onze broeders en zusters tot een hand en een voet te zijn als u te maken krijgt of heeft gehad met misbruik. Wij willen beschikbaar zijn voor iedereen, wij willen eerst luisteren, niet oordelen maar advies geven, en pas loslaten als u weer verder kunt. Indien u dat wenst helpen we u de weg te vinden naar professionele hulpverlening. Om elkaar te helpen doen wij ons werk graag samen, maar uiteraard mag u een beroep doen op één van ons.

Wij hoeven ons werk als vertrouwenspersonen gelukkig niet alleen te doen. We doen dit in samenwerking met het landelijk Meldpunt Misbruik in Kerkelijke Relaties www.meldpuntmisbruik.nl . Dit is een  samenwerkingsverband van de CGK, GKV en NGK.  Dat Meldpunt is ook rechtstreeks te benaderen, u bent vrij om direct met hen contact op te nemen.

Hebt u ideeën? Laat het ons weten via vertrouwenspersonen@nieuwekerkkampen.nl of spreek ons aan!

 

Laura van Bruggen   0614911620

Mark Verbruggen   0623948103

Terug naar overzicht

NGK Nieuwe Kerk Kampen

Als gemeente willen wij een gemeenschap zijn van mensen die groeien in hun toewijding aan Jezus Christus en die hun gaven gebruiken ten dienste van elkaar en de wereld.

Lid worden

 

SNel naar

 

Contact

Broederweg 34
8261 GT Kampen
T. 038-3312865

Contactpagina

Volg ons ook op:

© Copyright 2019 - ANBI - Privacystatement - inloggen