Logo jaarthema 22 24Dit seizoen (2022-2023) en volgend seizoen (2023-2024) gaan we als kerk aan de slag met het gemeentetraject ‘Jezus’ liefde ontvangen en doorgeven’. We gaan kijken naar waar we staan als gemeente, naar wat ons fundament is en hoe we samen verder kunnen gaan. Wat drijft ons en wat is ons verlangen?

Het gemeentetraject is ontwikkeld door Kerkpunt en zij leveren materialen aan om mee aan de slag te gaan. Er zijn materialen voor de kerkenraden, jeugdwerk, kinderwerk en kringen. Ook zijn er handreikingen voor themadiensten en bijbelleesroosters die aansluiten op de themadiensten. In het traject is er naast persoonlijke bezinning ook ruimte voor ontmoeting! Zo willen we samen waarden ontdekken die richting geven aan het kerk-zijn.

Op startzondag zijn we gestart met de eerste themadienst. Het thema was ‘ontvangen’. De volgende themadiensten zijn op:

  • 13 november 2022 met het thema ‘vrede’;
  • 22 januari 2023 met het thema ‘liefde’;
  • 26 maart 2023 met het thema ‘veelkleurigheid’;
  • 25 juni 2023 slotdienst met het thema 'licht', met op zaterdag 24 juni gemeentedag.

Tussendoor kan iedereen met het beschikbare materiaal aan de slag. De materialen kun je vinden in de scipio-app.

Het Jaarthema van ’21/’22 ‘Welkom in Gods huis’ gaat over het Koninkrijk van God dat overal door breekt waar Jezus’ voorbeeld 

wordt gevolgd. Dat gebeurt niet alleen in je kerk maar vooral en juist ook thuis, op school en op je werk. In het contact met anderen komt tot uiting waar je voor staat en kun je de handen en voeten van Jezus zijn. Hij leeft in jou. In zekere zin zíjn we Gods huis. Elke dag nodigt Hij je uit om met jouw gaven te wandelen in zijn licht.

Welkom in Gods huis. 

NGK Nieuwe Kerk Kampen

Als gemeente willen wij een gemeenschap zijn van mensen die groeien in hun toewijding aan Jezus Christus en die hun gaven gebruiken ten dienste van elkaar en de wereld.

Lid worden

 

SNel naar

 

Contact

Broederweg 34
8261 GT Kampen
T. 038-3312865

Contactpagina

Volg ons ook op:

© Copyright 2019 - ANBI - Privacystatement - inloggen