1 keer per 3 a 4 weken op een nader te bepalen dag, van 20.00 – 23.00 uurop de huislocatie van een van de deelnemersvanaf 20 jaar

De club bestaat uit 8 tot 10 mannen per bijeenkomst. De ontvangst is altijd met koffie en een iets luxere koek, gebakken door een van de deelnemers. Na het informele deel wordt er geopend met gebed. Zingen blijft achterwege.

Er wordt geen gebruik gemaakt van een lesboek o.i.d. Er is duidelijk voor een methode gekozen die het gesprek over de bijbel en het geloof ongedwongen houdt, maar toch de nodige diepgang geeft. 

Ter plekke kiezen de deelnemers in overleg een tekstgedeelte uit de Bijbel. Ieder leest dat 15 minuten stil voor zich door en vraagt zich af wat dat voor hem betekent, wat er moeilijk of vreugdevol aan is, of wat misschien frustreert. Nadien wordt het gesprek aangegaan over het tekstgedeelte. De methode kenmerkt zich door een levendige discussie, variatie en de verrassende zaken in het geloofsleven die zo boven water komen. We sluiten af met gebed.

Daarna is er voor de liefhebbers nog het informele deel tot max. 24.00 uur, met chips en nootjes.

Spreekt de methode je aan, neem dan zeker contact met ons op. Je kunt bij ons aanschuiven of misschien zelf een kring starten met deze format. Wij willen je daar graag bij helpen.

Terug naar overzicht

Meer activiteiten